Wat hebben we al gedaan?

Sintfeest 2023

Wat was het weer gezellig om Sinterklaas en zijn Pieten  weer te ontvangen. Op zaterdag  25 november 2023 waren we te gast bij Active Group Nobelstraat 2A Harderwijk. Prachtige locatie om met elkaar te zijn en te vieren.


Menstruatie Uitgiftepunt (MUP)

Vanaf november 2021 zijn wij Menstruatie Uitgiftepunt voor de regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Putten. Wij voorzien op twee locaties. Kijk voor alle uitgiftepunten op: https://www.armoedefonds.nl/menstruatie-armoede


Gratis mobieltjes voor middelbare scholieren

De vrijwilligers van de Stichting ter Bevordering van Welzijn door Techniek (SBWT) hebben tien nieuwe mobiele telefoons geschonken aan de Stichting Mensen in Nood 0341.

Herbert van Til is initiatiefnemer van de Wonderfoons-actie in Harderwijk en omstreken. Hij reikte de nieuwe mobieltjes vrijdag in wijkcentrum De Roef uit aan Angelique Elands van Mensen in Nood. “We hebben in 2019 en vorig jaar tientallen Wonderfoons gemaakt”, aldus Van Til.

 

Wonderfoons zijn oude telefoons met een draaischijf die we hebben omgebouwd tot een soort jukebox. Als je een nummer draait, hoor je een liedje uit grootmoeders tijd.