Wat hebben we al gedaan?


Menstruatie Uitgiftepunt (MUP)

Vanaf november 2021 zijn wij Menstruatie Uitgiftepunt voor de regio Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Putten. Wij voorzien op twee locaties. Kijk voor alle uitgiftepunten op: https://www.armoedefonds.nl/menstruatie-armoede


Uitje naar Kok Experience

Zaterdag 7 maart 2020 organiseerden wij in samenwerking met Kok Experience & Stichting Mensen In Nood een uitje voor Kids uit Minima Gezinnen.

Van 09.30 uur tot 12.00 uur mochten 80 kinderen van 6 t/m 12 jaar gratis gebruik maken van de ballenbak en konden kinderen van 8 t/m 12 jaar in groepjes lasergamen.  Er was zelfs gezorgd voor een hapje en een drankje!


Kerst inzameling 2019

23 november 2019 was er een inzameling voor onze kersttassen. Georganiseerd door PVDA en Groen Links en met de medewerking van de Jumbo Stadsweiden. Wat een succes! De winkelende klanten werden direct begroet en kregen na uitleg een boodschappenlijstje met onze wensen erop. En dat werkte heel goed! Totaal zijn er 35 dozen met boodschappen gedoneerd! Hartelijk dank!


Kledingbeurs 5 oktober was weer zeer geslaagd!

Zaterdag 5 oktober 2019 was er de najaars en winter kledingbeurs.

Dit vraagt altijd behoorlijk wat voorbereiding, eigenlijk gaat dit het hele jaar wel door. De gedoneerde kleding wordt uitgezocht, op maat gesorteerd en in dozen opgeslagen tot de dag voor de beurs. De avond voor de kledingbeurs worden alle dozen met kleding en schoenen vanuit de opslag naar het buurtcentrum gereden en daar wordt het allemaal uitgepakt en opgehangen op maat door veel vrijwilligers.

 

Om 10 uur is de verkoop gestart in buurthuis de Tweeling, wij willen hen hartelijk bedanken dat wij wederom gebruik hebben mogen maken van deze mooie locatie! 

Boni Harderwijk willen we bedanken voor het verzorgen van de lunch voor alle vrijwilligers!

De opbrengst na een lange, maar leuke en gezellige dag is €510 welke uiteraard compleet naar de stichting gaat.

Hartelijk dank voor alle kleding donaties en voor het bezoeken van de kleding beurs.

In het voorjaar zal er opnieuw een kledingbeurs zijn, houd de pagina in de gaten!

 

 


Succesvolle kledingbeurs voorjaar 2019

Op 16 maart j.l. organiseerden wij weer de kledingbeurs van St Mensen in Nood 0341. Het is voor iedereen weer een topdag geworden. Mede dank zijn onze donateurs voor de kleding die we konden verkopen.

 

En uiteraard onze sponsoren:

 

  - Buurthuis Tweeling, voor de ruimte, koffie en thee

  - Boni Harderwijk, voor de broodnodige energie 

 

Een bijzonder hartelijke dank aan alle extra vrijwilligers, jong en oud die belangeloos en met een lach geholpen hebben.

We hebben een mooi bedrag opgehaald dat we goed kunnen besteden voor onze stichting.

 

Nogmaals iedereen hartelijk dank!!!


Geslaagde kerst actie 2018

22 december was het weer zover: de jaarlijkse kerstactie van Stichting Mensen in Nood 0341. Er zijn dit jaar in totaal 145 tassen en pakketten weggegeven. Een aantal werd opgehaald in Harderwijk, het grootste deel werd door de vrijwilligers bij de mensen thuis bezorgd. Aansluitend zijn we met alle vrijwilligers bijeengekomen om het jaar goed af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Wij wensen iedereen een heel fijn, gelukkig en gezond 2019 toe!! volgend jaar weer?!


Rommelroute 2018

Op 22 september 2018 werd weer de jaarlijkse Rommelroute in de Zeebuurt te Harderwijk gehouden. Ook Stichting Mensen in Nood 0341 had daar dit jaar een kraam neer gezet. Allerhande spullen werden verkocht. Tevens werd er vis gerookt. De opbrengst van de verkoop van goederen en vis was een mooi bedrag waar we weer veel mensen mee kunnen helpen.