Activiteiten / Nieuws


Moederdagpakketjes gesponsord door DA Boeve

In de week voor moederdag werden we verrast door DA Boeve. Zij wilden graag een pakketje sponsoren voor de moeders die wij ondersteunen. Heel erg leuk! Bedankt DA Boeve. (mei 2021)

Spaaractie bij bakkerij Schreuder afgerond

Bij bakkerij Schreuder zijn 25 pasjes a €7,50 voor ons gespaard. Bedankt aan iedereen die heeft mee gespaard. Vrijwilligster Martine heeft ze begin april in ontvangst genomen. (april 2021)

Mooie bijdrage van Lionsclub Harderwijk

De Lionsclub Harderwijk  kon vanwege de coronacrisis geen acties  organiseren om geld bijeen te brengen. Toch werd er besloten een donatie van  €1.000,= te geven.

Lionsclub Harderwijk hartelijk dank voor dit mooie bedrag.

Gratis mobieltjes voor middelbare scholieren

De vrijwilligers van de Stichting ter Bevordering van Welzijn door Techniek (SBWT) hebben tien nieuwe mobiele telefoons geschonken aan de Stichting Mensen in Nood 0341.

Herbert van Til is initiatiefnemer van de Wonderfoons-actie in Harderwijk en omstreken. Hij reikte de nieuwe mobieltjes vrijdag in wijkcentrum De Roef uit aan Angelique Elands van Mensen in Nood. “We hebben in 2019 en vorig jaar tientallen Wonderfoons gemaakt”, aldus Van Til.

 

Wonderfoons zijn oude telefoons met een draaischijf die we hebben omgebouwd tot een soort jukebox. Als je een nummer draait, hoor je een liedje uit grootmoeders tijd.

Schitterende donatie van €2000,00 vlak voor kerst!!

Vlak voor kerst 2020 een schitterde donatie gekregen van AQUS Gebouwverbeteraars.

Zelf zeggen ze er het volgende over:

"Zoals elk jaar steunen we ook dit jaar weer een goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor een doel dicht bij huis dat zwaar getroffen is door Covid-19: Stichting Mensen in Nood 0341, een organisatie die mensen in financiële nood in de omgeving van Harderwijk, Ermelo, Nunspeet en Putten bijstaat met voedsel en andere goederen. We bevelen hen ook bij u van harte aan."

Mooie donatie van Monopole beachhotel bar & Kitchen 

Wij hebben een mooie financiële bijdrage voor de Sint/ Kerst mogen ontvangen van Monopole Harderwijk. 

Wij zullen deze donatie gebruiken om voor alle kinderen uit de gezinnen die wij helpen er een mooie Sinterklaasavond van te maken! Heel hartelijk dank!

 

Lijn 11 Sieraden heeft een zeer geslaagde Gluurpietjes actie georganiseerd!

Lijn 11 sieraden heeft dit jaar voor de Sinterklaas gluurpietjes verkocht en van ieder pietje ging er €2 naar de Stichting. Hoe leuk! Het bleek een zeer succesvolle actie en het heeft het prachtige bedrag van €225 opgebracht.

Dit geld zullen we ze besteden voor de Sint/ Kerst tassen van 2020 en is zeer welkom!

 

€5000 gewonnen!!

Zaterdag 2 november 2019 mochten wij ons presenteren aan een jury voor de actie Warm Hart van KRO-NCRV.

Een filmpje van Anneke gaf een goed beeld van de noodzaak voor een opslag/inloop ruimte. Aangevuld met een presentatie en na de vragenronde was het even afwachten wat de jury zou beslissen. We waren immers in de race met nog 4 andere mooie doelen.

De jury kon uiteindelijk alleen 1 winnaar kiezen voor de hoofdprijs (de Veluwse wensambulance, een heel mooi doel ook!) en besloot om het prijzengeld te verhogen en de andere allemaal op een gedeelde tweede plek te zetten met het bijbehorende prijzengeld van €5000.

Wij hopen dat dit ons alvast op weg gaat helpen naar die mooie locatie die zo hard nodig is!

Kampeerwereld Hendriks zorgt voor extra licht.

Bij Kampeerwereld Hendriks mochten we recent ook diverse spullen ophalen. We gingen weg met een auto vol kerstsnoep en mooie ledkaarzen met batterijen erbij. Dit is ook weer een fijne aanvulling op onze kersttassen actie.

Bedankt Kampeerwereld Hendriks voor jullie steun!