Home » Over de stichting » Wie zijn wij

Wie zijn wij

Op 24 december 2013 is Anneke van Lingen gestart met het helpen van mensen. En 6 september 2018 zijn wij officieel een stichting geworden. De groep vrijwilligers bestaat inmiddels uit 15 mensen die zich inzetten voor mensen in een probleem situatie. Dit kan van alles zijn, van een faillissement, scheiding tot overlijden. Met name die mensen die in een financieel moeilijke tijd zitten ondersteunen wij.

Wij kunnen en willen mensen helpen met voedsel, kleding, schoenen en huisraad in afwachting van een evt ander hulptraject. Het traject van bijvoorbeeld de voedselbank kan soms een aantal weken in beslag nemen. Wij helpen de gezinnen om die tijd te overbruggen.

Er vindt altijd van tevoren een kennismakingsgesprek plaats om zo te kijken waar wij iemand kunnen helpen. Tegelijkertijd leggen wij dan uit wat wij voor het gezin kunnen doen.

Wat wij nodig hebben om dit werk te kunnen blijven doen, zijn donaties van jullie! Dat kan inhouden: voedsel en andere huishoudelijke benodigdheden, kleding, schoenen voor jong en oud. Ook diepvriespullen zijn welkom. 

 

Tevens kunnen wij spullen gebruiken die wij mogen ruilen voor voedingsmiddelen of kunnen verkopen met de opbrengst voor de stichting. Dit geld gebruiken wij om iets extra's te kunnen kopen voor sint, kerst, oud en nieuw en bv pasen. Maar ook voor onze beautydag die wij 1x per jaar organiseren. Verkopen doen wij ALTIJD in overleg met de donateur zodat die op de hoogte is van onze activiteiten.


Heb je vragen? Stel ze aan ons. Heb je waardering voor wat wij doen, vertel het anderen.