Activiteiten en nieuws

Actie Warm Hart

De campagne om zoveel mogelijk stemmen te werven voor stichting mensen in nood 0341 is begonnen! Zie hier onder hoe ook jij ons kunt helpen! Stemmen kan via Www.kro-ncrv.nl/warmhart/stichting-mensen-in-nood-0341-2
En vraag ook al je vrienden en familie om op ons te stemmen. Des te meer stemmen, des te beter!

Winkelcentrum Drielanden: Baas Amber deelt uit

Amber gaat als baas van het winkelcentrum a.s. woensdag een van haar ideeën uitvoeren. Kom woensdagmiddag 22 mei naar het Winkelcentrum Drielanden en laat je verrassen!!

Succesvolle kledingbeurs voorjaar 2019

Op 16 maart j.l. organiseerden wij weer de kledingbeurs van St Mensen in Nood 0341. Het is voor iedereen weer een topdag geworden. Mede dank zijn onze donateurs voor de kleding die we konden verkopen.
 
En uiteraard onze sponsoren:
 
  - Buurthuis Tweeling, voor de ruimte, koffie en thee
  - Boni Harderwijk, voor de broodnodige energie 
 
Een bijzonder hartelijke dank aan alle extra vrijwilligers, jong en oud die belangeloos en met een lach geholpen hebben.
 
Een mooie sfeerimpressie zie je op het filmpje van deze dag, gemaakt door SparnaaijTV, Frits Sparnaaij en Christiaan Schaftenaar.
 
We hebben een mooi bedrag opgehaald dat we goed kunnen besteden voor onze stichting.
 
Nogmaals iedereen hartelijk dank!!!
 
 
 
 

Kledingbeurs 16 maart 2019

Op zaterdag 16 maart organiseert Stichting Mensen In nood 0341 weer haar bekende zomer kledingbeurs. De opbrengst gaat volledig naar onze stichting. U kunt kleding en schoenen kopen voor kleine prijsjes. De kledingbeurs word gehouden in Buurthuis de Tweeling, Ruyterlaan 19 in Harderwijk. U bent van harte welkom van 10.00-16.00 uur. De koffie staat klaar. Kom gezellig langs om lekker even te neuzen. Wij zien u graag de 16de. 

Een geslaagde kerstactie!

22 december was het weer zover: de jaarlijkse kerstactie van Stichting Mensen in Nood 0341. Er zijn dit jaar in totaal 145 tassen en pakketten weggegeven. Een aantal werd opgehaald in Harderwijk, het grootste deel werd door de vrijwilligers bij de mensen thuis bezorgd. Aanlsuitend zijn we met alle vrijwilligers bijeengekomen om het jaar goed af te sluiten onder het genot van een hapje en een drankje. Wij wensen iedereen een heel fijn, gelukkig en gezond 2019 toe!!

Kampeerwereld Hendriks zorgt voor extra licht.

Bij Kampeerwereld Hendriks mochten we recent ook diverse spullen ophalen. We gingen weg met een auto vol kerstsnoep en mooie ledkaarzen met batterijen erbij. Dit is ook weer een fijne aanvulling op onze kersttassen actie.

Bedankt Kampeerwereld Hendriks voor jullie steun!

De Viszaak en Etos Stadsdennen geven kado's.

De Viszaak in Harderwijk heeft ons een 2-tal bonnen geschonken om weg te geven. Deze zullen binnenkort verloot worden via de facebookpagina van Stichting Mensen in Nood 0341. Daarnaast heeft Etos Stadsdennen in Harderwijk ons diverse mooie verwenpakketjes gegeven om o.a. in de kersttassen te doen. Wat zijn we blij en dankbaar met deze giften van onze Harderwijkse ondernemers! Hartelijk dank!

Albert Heijn Ermelo en Putten schenken levensmiddelen

Albert Heijn Ermelo ondersteunt ons dit jaar met onze kerstactie. Er mochten 100 potten chocopasta en 100 pakken hagelslag opgehaald worden. Dit is weer een mooie en welkome aanvulling op onze kersttassen. Bedankt Albert Heijn Ermelo!

Albert Heijn Putten doneerde veel snoep, speelgoed en levensmiddelen aan Stichting Mensen in Nood 0341. Hiermee kunnen we weer veel gezinnen helpen en kinderen blij maken met speelgoed. Heel erg bedankt voor deze donatie Albert Heijn Putten!

 

School De Klokbeker uit Ermelo houdt inzamelingsactie.

Vrijdag 13 december was Anneke van Lingen welkom bij school De Klokbeker in Ermelo. Zij mocht hier de aftrap doen voor de kerst inzamel actie van deze school. Wat was het leuk om te doen en wat een goede vragen werden er gesteld door de kinderen!
Volgende week zullen de spullen opgehaald worden die door deze actie ingezameld zijn. Alvast hartelijk dank voor jullie hulp bij onze kerstactie!!

 

Fiets weggeef actie.

Onlangs mochten wij een fiets weggeven aan iemand die deze goed kon gebruiken. De gever, Ali Tosca Avcu, heeft onlangs de fiets afgeleverd bij Mina Decendre. Ze is super blij met de fiets. Wij wensen haar heel veel fiestplezier. 

Dirk van den Broek doneert tassen

Vandaag mocht Anneke bij Dirk van den Broek Harderwijk 150 grote shoppertassen in ontvangst nemen.
Deze tassen gebruiken wij straks voor de kersttassen actie. Hartelijk dank Dirk van den Broek!!

Sint en kerst actie.

De decembermaand is weer in aantocht. Help ons om iedereen mooie feestdagen te geven! Stichting Mensen in Nood 0341 kan uw hulp goed gebruiken...  Wij roepen scholen, verenigingen, bedrijven en particulieren op om een mand, tas of doos te vullen met spullen voor de Sinterklaas en kerst.


Voor kerst hebben we kerststollen, lekkere koekjes, kransjes, vruchtensap, afbakbroodjes, nootjes, koffie, suiker en allerlei andere levensmiddelen nodig.

Uw doos of mandje voor de kerst graag inleveren voor 14 december. Er zijn afgiftepunten in Zeewolde, Lelystad, Putten, Harderwijk en Nunspeet. Vraag uw dichtstbijzijnde afgiftepunt op via een e-mail aan info@mensen-in-nood.nl

Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw hulp!

Opbrengst boekje "Puk het zwaantje" voor Mensen in Nood.

Vandaag, woensdag 27 september,  maakte Agnes Bergevoet bekend dat de opbrengst van haar 1e boek "Puk het zwaantje" naar Stichting Mensen in Nood 0341 gaat. Agnes staat in Harderwijk bekend als het Zwanenvrouwtje. Zij heeft een zwanenpaar gevolgd vanaf het leggen van het ei tot het uitvliegen van het jonge zwaantje. In dit leuke en leerzaam boekje maak je kennis met Puk het zwaantje en haar ouders.

Het boekje is geschikt voor kinderen tot 9 jaar. Bij het voorlezen uit dit boekje kan goed gebruik worden gemaakt van de mooie foto's. Het boekje is exclucief te koop bij Primera Tweelingstad Harderwijk voor € 14,95.
Het is ook een leuk cadeau voor verjaardagen, Sinterklaas, Kerst of in een kraampakket.


Wij danken Agnes hartelijk voor deze donatie aan onze stichting.

 

Rommelroute september 2018

Op 22 september 2018 werd weer de jaarlijkse Rommelroute in de Zeebuurt te Harderwijk gehouden. Ook Stichting Mensen in Nood 0341 had daar dit jaar een kraam neer gezet. Allerhande spullen werden verkocht. Tevens werd er vis gerookt. De opbrengst van de verkoop van goederen en vis was een mooi bedrag waar we weer veel mensen mee kunnen helpen.

Kledingbeurs september 2018

Op 15 september hebben we weer de winter kledingbeurs gehouden. We hadden een grote inbreng van kleding en schoenen voor jong en oud, man, vrouw en kind. Op deze gezellige dag hebben we weer veel verkocht voor kleine prijsjes. De kleding die over was, is naar 3 andere goede doelen gegaan. De opbrengst van deze kledingbeurs komt volledig ten goede komen aan Stichting Mensen in Nood 0341.

 

Met dank aan het Buurthuis De Tweeling voor het beschikbaar stellen van de locatie.