Activiteiten en nieuws

Actie Warm Hart

De campagne om zoveel mogelijk stemmen te werven voor stichting mensen in nood 0341 is begonnen! Zie hier onder hoe ook jij ons kunt helpen! Stemmen kan via Www.kro-ncrv.nl/warmhart/stichting-mensen-in-nood-0341-2
En vraag ook al je vrienden en familie om op ons te stemmen. Des te meer stemmen, des te beter!

Mooie (en lekkere!) donatie ontvangen van Theha b.v/ Theunisse

Afgelopen maand hebben wij van Theha b.v. een mooie donatie mogen ontvangen. 

Wij kregen een hele snelle reactie op de vraag of zij wellicht iets voor de stichting konden betekenen. De volgende dag mochten we al direct een hele pallet met kokosbrood ophalen! Daarnaast hebben ze nog 2 andere producten gedoneerd, welke wij in de kersttassen zullen doen voor de groep mensen die wij helpen.

Hartelijk dank voor deze donatie. We hebben al veel mensen er blij mee kunnen maken!

Winterkledingbeurs 5 oktober 2019 van 10-16 uur

Op zaterdag 5 oktober 2019 is er weer de winterkledingbeurs. De beurs is van 10.00-16.00 uur in Buurthuis Tweelingstad in Harderwijk. De vrijwilligers van de stichting verkopen mooie tweedehands kleding in alle maten en voor alle leeftijden. Het zijn uiteraard kleine prijsjes die er gevraagd worden, om zo onze doelgroep te bereiken en de opbrengst is voor de Stichting!

Het adres van het buurthuis is Ruyterlaan 19 in Harderwijk

 

Winkelcentrum Drielanden: Baas Amber deelt uit

Amber gaat als baas van het winkelcentrum a.s. woensdag een van haar ideeën uitvoeren. Kom woensdagmiddag 22 mei naar het Winkelcentrum Drielanden en laat je verrassen!!

Klik hier om een tekst te typen.

 
 

Kampeerwereld Hendriks zorgt voor extra licht.

Bij Kampeerwereld Hendriks mochten we recent ook diverse spullen ophalen. We gingen weg met een auto vol kerstsnoep en mooie ledkaarzen met batterijen erbij. Dit is ook weer een fijne aanvulling op onze kersttassen actie.

Bedankt Kampeerwereld Hendriks voor jullie steun!

De Viszaak en Etos Stadsdennen geven kado's.

De Viszaak in Harderwijk heeft ons een 2-tal bonnen geschonken om weg te geven. Deze zullen binnenkort verloot worden via de facebookpagina van Stichting Mensen in Nood 0341. Daarnaast heeft Etos Stadsdennen in Harderwijk ons diverse mooie verwenpakketjes gegeven om o.a. in de kersttassen te doen. Wat zijn we blij en dankbaar met deze giften van onze Harderwijkse ondernemers! Hartelijk dank!

Albert Heijn Ermelo en Putten schenken levensmiddelen

Albert Heijn Ermelo ondersteunt ons dit jaar met onze kerstactie. Er mochten 100 potten chocopasta en 100 pakken hagelslag opgehaald worden. Dit is weer een mooie en welkome aanvulling op onze kersttassen. Bedankt Albert Heijn Ermelo!

Albert Heijn Putten doneerde veel snoep, speelgoed en levensmiddelen aan Stichting Mensen in Nood 0341. Hiermee kunnen we weer veel gezinnen helpen en kinderen blij maken met speelgoed. Heel erg bedankt voor deze donatie Albert Heijn Putten!

 

School De Klokbeker uit Ermelo houdt inzamelingsactie.

Vrijdag 13 december was Anneke van Lingen welkom bij school De Klokbeker in Ermelo. Zij mocht hier de aftrap doen voor de kerst inzamel actie van deze school. Wat was het leuk om te doen en wat een goede vragen werden er gesteld door de kinderen!
Volgende week zullen de spullen opgehaald worden die door deze actie ingezameld zijn. Alvast hartelijk dank voor jullie hulp bij onze kerstactie!!

 

Fiets weggeef actie.

Onlangs mochten wij een fiets weggeven aan iemand die deze goed kon gebruiken. De gever, Ali Tosca Avcu, heeft onlangs de fiets afgeleverd bij Mina Decendre. Ze is super blij met de fiets. Wij wensen haar heel veel fiestplezier. 

Dirk van den Broek doneert tassen

Vandaag mocht Anneke bij Dirk van den Broek Harderwijk 150 grote shoppertassen in ontvangst nemen.
Deze tassen gebruiken wij straks voor de kersttassen actie. Hartelijk dank Dirk van den Broek!!

Sint en kerst actie.

De decembermaand is weer in aantocht. Help ons om iedereen mooie feestdagen te geven! Stichting Mensen in Nood 0341 kan uw hulp goed gebruiken...  Wij roepen scholen, verenigingen, bedrijven en particulieren op om een mand, tas of doos te vullen met spullen voor de Sinterklaas en kerst.


Voor kerst hebben we kerststollen, lekkere koekjes, kransjes, vruchtensap, afbakbroodjes, nootjes, koffie, suiker en allerlei andere levensmiddelen nodig.

Uw doos of mandje voor de kerst graag inleveren voor 14 december. Er zijn afgiftepunten in Zeewolde, Lelystad, Putten, Harderwijk en Nunspeet. Vraag uw dichtstbijzijnde afgiftepunt op via een e-mail aan info@mensen-in-nood.nl

Bij voorbaat onze hartelijke dank voor uw hulp!

Opbrengst boekje "Puk het zwaantje" voor Mensen in Nood.

Vandaag, woensdag 27 september,  maakte Agnes Bergevoet bekend dat de opbrengst van haar 1e boek "Puk het zwaantje" naar Stichting Mensen in Nood 0341 gaat. Agnes staat in Harderwijk bekend als het Zwanenvrouwtje. Zij heeft een zwanenpaar gevolgd vanaf het leggen van het ei tot het uitvliegen van het jonge zwaantje. In dit leuke en leerzaam boekje maak je kennis met Puk het zwaantje en haar ouders.

Het boekje is geschikt voor kinderen tot 9 jaar. Bij het voorlezen uit dit boekje kan goed gebruik worden gemaakt van de mooie foto's. Het boekje is exclucief te koop bij Primera Tweelingstad Harderwijk voor € 14,95.
Het is ook een leuk cadeau voor verjaardagen, Sinterklaas, Kerst of in een kraampakket.


Wij danken Agnes hartelijk voor deze donatie aan onze stichting.